(Digital) Out Of Home naar nieuw omzetrecord

De omzetcijfers voor (D)OOH duiden op een nieuw record voor heel 2023. Digital is de grote driver achter die groei. Dat blijkt uit cijfers van Outreach, het samenwerkingsverband van de Nederlandse buitenreclame-exploitanten.

Dooh Outreach

De bestedingen liggen in de eerste drie kwartalen 10 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. De teller staat nu op 184 miljoen euro tegen 168 miljoen euro in Q1 t/m 3 in 2022. ‘Digital’ is de grote driver achter die groei (+25 procent), traditionele OOH levert een aantal procenten in.

Lees het hele artikel bij sign.nl, foto Outreach website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK