Saica installeert HP PageWide C550 in Spanje

Saica Group heeft een HP PageWide C550 geïnstalleerd in zijn vestiging in Viana, Navarra, Spanje, om zijn klantenaanbod uit te breiden met digitaal.

Hp Page Wide C550

Saica is een van de grootste Europese spelers in de ontwikkeling en productie van gerecycled papier en golfkartonnen verpakkingen. Met de HP PageWide C550 pers kan Saica zijn klantenaanbod digitaal uitbreiden en samenwerken met zijn HQPP flexopersen. In 1997 introduceerde Saica Pack Viana de eerste HQPP persen in Iberia. Saica’s huidige groeiplannen omvatten de migratie van huidige flexo-opdrachten naar digitaal, evenals het laden van de pers met eerder uitbesteed lithowerk.

Met de toevoeging van de HP PageWide C550 kan Saica zijn klanten een snellere time-to-market, korte doorlooptijden en duurzame digitaal bedrukte verpakkingen bieden, gebaseerd op HP’s printtechnologie en inkten op waterbasis. Deze single-pass, post-print pers zal voor Saica ook nieuwe mogelijkheden openen met bedrukte verpakkingen op gecoate en ongecoate liners, om haar klanten meer flexibiliteit en een breder scala aan toepassingen voor hun campagnes te bieden, waaronder food-compliance verpakkingen.

Lees verder bij ‘Digital Labels & Packaging’

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK