Onlineprinters investeert in HP PageWide Web Press T250HD

Onlineprinters breidt het digitale machinepark In Duitsland verder uit. Na de investering in twee HP Indigo 100K persen, installeert het bedrijf nu twee HP PageWide Web Press T250HD rotatiepersen in zijn productievestiging in Neustadt an der Aisch, Duitsland.

Hp Onlineprinters Winkler

De HP PageWide Web Press T250HD is al in gebruik bij de dochteronderneming Solopress in Engeland. “Uiteindelijk waren verschillende factoren doorslaggevend voor de installatie van de twee HP PageWide Web Press T250HD. Wij waren niet alleen overtuigd door de prestaties van het totale systeem, maar vooral door HP Brilliant Ink”, aldus Jürgen Winkler, COO van Onlineprinters GmbH (op de foto).

Naast de twee HP PageWide Web Press T250HD, heeft Onlineprinters GmbH ook geïnvesteerd in afwerkingsapparatuur. Zo heeft het bedrijf onlangs een zadelsteekmachine en een zadelnaaimachine van Müller-Martini geïnstalleerd, die worden gebruikt bij de productie van brochures, en een Hunkeler roll-to-roll trimmer voor het tweede PageWide model.

“De nieuwste toevoegingen aan ons machinepark stellen ons in staat om flexibiliteit te bieden met behoud van maximale kwaliteit. Dit betekent dat we niet alleen ons digitale drukwerkportfolio uitbreiden, maar dat we ook uitstekend zijn toegerust voor veranderingen op lange termijn in de drukmarkt”, zegt Winkler.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK