HP introduceert nieuwe PageWide C550

HP heeft een nieuwe digitale golfkartonpers gelanceerd die converters moet helpen de productiekosten te optimaliseren en de operationele efficiëntie voor de productie van golfkartonverpakkingen te verbeteren. (partnerbijdrage)

Hp C550

De HP PageWide C550 pers, die gebaseerd is op de C500 en speelt in op de groeiende markt voor golfkartonverpakkingen en biedt de industriële verpakkingsindustrie een hogere productiviteit en toegevoegde waarde.

Met een snelheid van 90 meter per minuut kan de C550 hoogwaardige flexo- en lithodozen produceren met een constante snelheid, zonder te vertragen. Volgens HP zal de pers converters ook helpen om voorraden te optimaliseren, veroudering te verminderen en doorlooptijden te versnellen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK