Xerox introduceert nieuwe CMYK Productiepers

Xerox kondigt een nieuw type digitale kleurenpers aan, die kwalitatief hoogwaardig printen in vier kleuren combineert met de mogelijkheid om twee additionele kleuren in één drukgang te verwerken. De Xerox Iridesse Production Press is de enige digitale pers die naast CMYK tegelijkertijd met transparante, gouden of zilveren toner kan afdrukken.
De naam Iridesse is gekozen omdat met deze pers ‘iriserend’ (in schitterende regenboogkleuren) geprint kan worden.

Bij het printen op een snelheid tot 120 pagina’s per minuut kan de pers substraten gebruiken van 52 -400 g/m².
Meer kenmerken van de pers zijn:
De High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) Toner verwerkt resultaten in ultra kleine tonerpartikels om op een consistentere manier matte, zachte tinten en kleine details te printen.
De Xerox EX-P 6 Print Server van Fiery® maakt het voor klanten mogelijk om op maat gemaakte workflows voor metallic toepassingen te creëren, met geavanceerde RIP-mogelijkheden en kleurbeheertools.
Met de twee Dual Advanced High Capacity Feeders, handmatige invoer en invoegeenheid, kunnen klanten tot acht verschillende substraten printen in één opdracht of productiegang, met een totaal van 12.500 vel.
Verschillende nabewerkingsopties zijn beschikbaar, waaronder de nieuwe Xerox Crease en Two-sided Trimmer met een ril-optie voor een stevige vouw. Met de Xerox Production Ready Booklet Maker Finisher en Xerox SquareFold Trimmer Modules kan je brochures aan drie kanten snijden voor randloze productie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK