PEFC bij Material District

Vanaf morgen zal de Werkspoorkathedraal in Utrecht met Material District drie dagen lang in het teken staan van drie thema’s Circulariteit, Wellbeing en Energietransitie. Reden genoeg voor PEFC om aanwezig te zijn met een stand, hotspot én een interessant programma op de woensdagochtend met architecten die hun ervaring en kennis delen over bouwen met gecertificeerd hout.

Hout is de biobased grondstof van nature en is ook een hernieuwbare grondstof, mits afkomstig uit duurzaam beheerd bos. Het PEFC-keurmerk garandeert niet alleen de herkomst van hout, tevens geeft het garantie dat het bos in stand blijft, zodat ook toekomstige generaties hout kunnen blijven gebruiken. Tijdens het event is PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification, te vinden in stands F01 en F04. Verder organiseert PEFC de Tomorrow’s Timber Talks. Op woensdagochtend 8 maart delen diverse architecten onder begeleiding van dagvoorzitter & biobased expert Atto Harsta hun ervaring en waarom gecertificeerd hout hét bouwmateriaal van de toekomst is.

Pefc Material District

Je kunt je hier gratis registreren voor bezoek aan de beurs. Je kunt overigens nog meer grafische partners op de beurs vinden, zoals sign-producent Probo.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK