Opvolging bij Rozijn Repro binnen familie

Vanaf 1 februari 2023 heeft Koen Rozijn de leiding overgenomen van Rozijn Repro, het bedrijf waarmee zijn ouders in 1980 gestart zijn. René en Astrid Rozijn gaan genieten van een welverdiend pensioen en omdat Koen al 8 jaar werkzaam is binnen het bedrijf doen ze dat met een gerust hart.

Koen Zwarte Achtergrond 886x1024 1

Als jongste van de drie kinderen van het echtpaar Rozijn, hielp Koen (zie foto) al van jongs af aan regelmatig mee in het bedrijf van zijn ouders. In de vakanties was het vaak Koen die de bezorging voor zijn rekening nam en in de drukkerij en op kantoor hielp hij waar hij kon. Toch was het niet een vanzelfsprekendheid dat Koen het bedrijf zou overnemen. De gehandicaptenzorg trok aan Koen, maar na diplomering trok de toekomst van een eigen bedrijf toch net iets meer. “We hoefden er in 2014 niet lang over na te denken toen Koen vertelde dat hij graag in ons bedrijf wilde werken”, aldus Astrid Rozijn. “Na 8 jaar is hij er echt helemaal klaar voor om de leiding over te nemen.”

In de dienstverlening van Rozijn Repro zal er niets veranderen met de nieuwe man aan de leiding. Koen: “Ik hou van de manier waarop wij contact hebben met onze klanten en de mate waarin we service verlenen. Het is mooi om te zien hoe ideeën hier uiteindelijk als eindproduct het bedrijf verlaten. En natuurlijk ben ik ook blij met de ontwikkeling die ik zelf heb mogen doormaken; ik heb hier alles in de praktijk mogen leren!”

‘Als je ’t kunt bedrukken, dan leveren wij het!’, is het motto van Rozijn Repro. René en Astrid Rozijn hebben er het volste vertrouwen in dat Koen met Rozijn Repro dit motto in de toekomst blijft waarmaken.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

1 reactie

  1. Henk Gianotten op 22/03/2023 om 12:41

    Weer een familiebedrijf dat de opvolging goed én tijdig heeft geregeld. Jammer dat een Randstedelijke lezer in het bericht de vestigingsplaats van Rozijn Repro niet direct kan zien. Uiteindelijk via de link vernomen dat ze in Didam zitten.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK