125-jarige drukkerij Rijnja Repro koninklijk onderscheiden

Provincie Utrecht heeft het grafisch reproductiebedrijf Rijnja Repro zaterdag onderscheiden met een Koninklijk predicaat. Dat gebeurde ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de drukkerij.
Het Utrechtse familiebedrijf ontving de onderscheiding van de commissaris van de Koning, Willibrord van Beek, in het Muntgebouw. De Koninklijke onderscheiding is een erkenning van een onderneming die ‘een zeer belangrijke plaats inneemt in zijn regio en daarnaast minimaal honderd jaar bestaat.’ Ook moet de ontstaansgeschiedenis transparant zijn en de reputatie van zowel de bestuurder(s) als het bedrijf zelf vlekkeloos zijn. Het bedrijf werd in 1892 opgericht door Pieter Liskes Rijnja. Hij introduceerde een baanbrekende druktechniek, de licht­druktechniek.

Inmiddels wordt de drukkersketen bestuurd door de vierde generatie van de familie Rijnja.

bron: nu.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK