Igepa Belux kondigt samenwerking aan met KOMORI en MBO groep

Vanaf nu worden de vouwmachines en automatiseringsoplossingen van MBO Postpress Solutions GmbH in België en Luxemburg exclusief door Igepa Belux verdeeld. Daarnaast zal Igepa Belux ook optreden als exclusieve agent van KOMORI, ook voor België en Luxemburg.

Komori 1 1000x1000

Dirk Salens, CEO van Igepa Belux: “Igepa Belux gelooft sterk in de toekomst van de grafische industrie. Als groothandel met toegevoegde waarde willen we onze klanten bijstaan met kennis, informatie, uitstekende verbruiksgoederen en diverse media. Daarnaast bieden we eveneens sterke technologische oplossingen aan, zowel voor offset- als voor de digitale drukmarkt. We zijn dan ook verheugd een nieuw partnership met de leveranciers KOMORI en MBO te kunnen aankondigen. Hun drukpersen en afwerkingsmachines helpen onze grafische klanten efficiënter te werken. Beide merken zijn een versterking van het technologiegamma van Igepa Belux.”

Bij Igepa Belux bevindt alles zich onder één dak. In een showroom van meer dan 1.000 m² kunnen klanten van dichtbij kennismaken met producten en de nieuwste technologieën alsook demonstraties bijwonen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK