Tickets voor Ecoprint beschikbaar

Het beursseizoen is weer volop gaande. Daarbij zien we ook steeds meer themabeurzen, zoals Ecoprint. De kaartverkoop voor deze duurzame vakbeurs in Zwitserland is nu geopend.

Ecoprint Tickets

Tien jaar gelden organiseerden Frazer Chesterman en Marcus Timson de allereerste – en meteen voorlopg laatste – editie van EcoPrint in Berlijn. Het evenement stond in het teken van duurzaamheid in de grafische industrie. De organisators, inmiddels actief met FM Future, komen nu met een vervolg. Destijds was het naar eigen zeggen de tijd ver vooruit, maar nu staat duurzaamheid wereldwijd centraal.

Sign-producent Probo is partner van EcoPrint 2023 en zal hun Sign Again materiaal in Genève tonen op 6 en 7 juni 2023. Koop je tickets voor het Summit hier.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK