ArtPro+ versie 20 beschikbaar

Esko heeft de nieuwste generatie van haar native PDF editor voor verpakking en label prepress, ArtPro+ 20.0, gelanceerd met naar eigen zeggen flinke voordelen, zoals 70 procent snellere trapping en aanzienlijke tijd- en materiaalbesparing voor het verspringend snijden van platen.

Esko Artpro

Frank Woltering, productmanager, grafisch bewerken bij Esko: “Met ArtPro+ 20.0 lost een nieuwe Preflighttool automatisch potentiële printproblemen op. Een nieuw esthetisch trapping-algoritme sluit gaten in de registratie af en biedt ruimte voor individuele uitzonderingen, waardoor trapping-opdrachten tot 70 procent sneller kunnen worden uitgevoerd.”

De nieuwste software release is beschikbaar vanaf 24 juni 2020 en is gratis voor klanten van het Esko Software Care Plan. Het bevat pakketten, zoals ArtiosCAD 20, Automation Engine 20, Studio 20 en efficiëntie-updates voor Share & Approve en Print Control Wizard.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK