Geostick installeert HP Indigo 200K

De HP Indigo 200K drukpers werd afgelopen week in het Digital Printing Center van Geostick binnengereden. Inmiddels wordt er gewerkt aan het installatieproces en verwacht het bedrijf dat de nieuwe pers eind van deze maand volledig operationeel is.

Geostick Hp 200k

De verwachtingen zijn hoog gespannen, 30% sneller, 45% meer productiviteit en 25% minder energie. Cees Schouten, operationeel directeur bij Geostick: “Deze machine is een vernieuwing van de bestaande HP Indigo 25K pers. De verkorting van de insteltijd, het automatische vervangen van de inktblikken en de duurzaamheidsvoordelen, zijn voor ons doorslaggevend geweest om de investering voor de HP Indigo 200K te doen. Bij Geostick zijn we altijd op zoek naar verbeteringen in onze processen en persen om de hoogst mogelijke kwaliteit voor onze klanten te creëren en waarborgen. Met deze drukpers zijn we nog beter in staat om de toenemende vraag naar korte levertijden, hoge drukkwaliteit en diversiteit in artwork te bedienen.”

Bron: website Geostick

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK