Eshuis installeert tweede HP Indigo 8000

Eshuis, gespecialiseerd in etiketten- en verpakkingsdrukwerk, heeft het machinepark uitgebreid met een tweede HP Indigo 8000. De aanwinst is geïnstalleerd in het kader van de vraag naar hogere volumes en gericht minder afval in het productieproces. (partnerbijdrage)

Logo Eshuis

Eshuis kent een lange historie sinds 1891 in Dalfsen (ten oosten van Zwolle). Het bedrijf is altijd actief geweest in full colour etiketten, shrink sleeves, kaasetiketten en flexibele verpakkingen, inmiddels in alle mogelijke duurzame varianten.

Verhoogde en meer flexibele productie met meer substraten

Hp Indigo 8000
HP Indigo 8000

De HP Indigo 8000 combineert gebruiksgemak met ongekende snelheid, gecombineerd met geavanceerde kleurenautomatisering en kleuraanpassingstools. De nieuwe machine wordt aangestuurd vanuit HP Print OS.

De HP Indigo 8K biedt een rijke reeks toepasbare substraten, zoals de flexibele verpakkingsfilm en bijvoorbeeld krimphulzen.

Peter Overbeek
Peter Overbeek, Eshuis

Peter Overbeek, managing directeur Eshuis zegt in het persbericht: “De HP Indigo 8000 biedt een zeer interessant concept. Het heeft onze digitale mogelijkheden versterkt en helpt ons ook om onze visie op productiviteit, efficiëntie en verdere afvalvermindering aan te scherpen.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK