Uitleg werking inkjet printkoppen door Mark Bale

Printkoppen zijn slechts één van de essentiële onderdelen van een functionele printer. De controller, de inkt, en uiteraard het substraat moeten op elkaar zijn afgestemd om een perfecte uitvoer te maken.
Mark Bale richt zich op de printkop, waar hij les in geeft, advies geeft, en ook een lab heeft waar hij al het bovenstaande kan testen.

Morten Reitoft van INKISH.tv sprak met Mark Bale van DoDxAct (Drop On Demand (e)Xact) en maakte onderstaande film, waarin de nodige details op eenvoudige wijze worden uitgelegd. Bale is een zelfstandig consultant met inkjetkoppen als specialisatie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK