Interket wint challenge HP Indigo 8000

Interket, een bedrijf dat al bijna 40 jaar oplossingen biedt voor zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen, heeft de HP Indigo 8000 challenge gewonnen. Het doel was om in een bepaalde tijd een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de productie van de HP Indigo 8000.

Met het drukken van bijna 22.000 lopende meters, verdeeld over 30 SKU’s in 8 uur, is dat Interket zeer zeker gelukt. Het team van HP wees om die reden dan ook Interket als winnaar van Europa aan. Volgens HP liet Interket hiermee zien wat binnen de mogelijkheden ligt van de HP Indigo 8000 digitale drukpers. 

interket-hp

Het bedrijf uit Ommen werkt sinds begin 2018 met de HP 8000 en zij zijn dan ook erg blij met het resultaat. Omdat dit een ‘normale’ klantorder betrof, geeft dit niet alleen aan dat deze mate van efficiency bij een herhaalorder minimaal wordt gehaald, maar dat dit tevens bereikt kan worden met  andere orders die Interket produceert op deze machine. 

Niet alleen Interket, maar ook HP is erg trots op dit resultaat. HP geeft dan ook aan de prestatie van Interket op verschillende wijzen te delen op de Labelexpo. Ondertussen blijven de persen van Interket gewoon draaien, wellicht met het oog op een overtreffende prestatie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK