Twee nieuwe mensen bij Durst Benelux

Anne-Katrien Wijffels is aangesteld als Service Coördinator Benelux. Pedro Overmeer is recentelijk begonnen als Business Development Manager.

Wijffels Overmeer Durst

De jarenlange ervaring van Anne-Katrien Wijffels in planning en projectmanagement, zijn een welkome aanvulling voor het Durst Benelux serviceteam.

In de rol van Business Development Manager zal Pedro Overmeer zich focussen op de verkoop van Durst printsystemen, workflow software en services voor printbedrijven en andere industrieën.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK