Marcel Lamain van GOC directeur naar baan in welzijnsbranche

Met ingang van 1 november aanstaande start Marcel Lamain als kwartiermaker/projectleider voor een welzijnsorganisatie in het noorden van het land. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de printmedia branche verruilt hij zijn rol bij GOC, na een kleine 9 jaar, voor een nieuwe uitdaging.

Marcel Lamain Vakdag 2023

Lamain zei tijdens de PRINTMatters Vakdag in Barneveld: “De laatste maanden heb ook ik nagedacht over mijn eigen duurzame inzetbaarheid en werd hoe bijzonder ook benaderd en uitgedaagd om over de rol van kwartiermaker na te denken. Dat heeft iets losgemaakt en me ertoe gebracht die uitdaging op te pakken.”

Iemand zei op de Vakdag tegen Lamain: “Je zult print nooit loslaten.”

Lamain: “Herinneringen aan mooie en bijzondere (internationale) projecten, mooie en gepassioneerde mensen, maar ook de mooie producten die ik elke dag zal blijven tegenkomen, zullen die herinneringen levend houden. Ik kijk dan ook terug op een belangrijke periode in mijn loopbaan, waarin ik veel ervaringen en waardevolle ontmoetingen heb mogen beleven. Wat ik als het meest waardevol de laatste tijd heb ervaren is de verbinding die bedrijven, betrokken organisaties en natuurlijk de mensen maken. Ik hoop daarom hartsgrondig dat die verbinding alleen maar meer zal groeien. Een verbonden toekomst in het prachtige grafische landschap. Tot ziens én NIET een vaarwel! Want print is blijvend!”

Donderdag een interview met Marcel Lamain op printmedianieuws.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK