Geostick benoemt Armand van Huut tot Algemeen Directeur

Geostick heeft Armand van Huut (51) per 1 september tot Algemeen Directeur benoemd. Hij zal de algemene aansturing van het managementteam en de interne organisatie binnen de Geostick Groep op zich nemen. Hij volgt hiermee Marc Spekreijse op.

Geostick

Armand begon zijn carrière bij PricewaterhouseCoopers en is daarna werkzaam geweest bij Shell. Vervolgens heeft hij bij diverse familiebedrijven gewerkt in verschillende directiefuncties. Zo was hij Algemeen Directeur bij de PartsPoint Groep, onderdeel van de AutoBinck Groep en bekleedde hij 10 jaar de rol van Financieel Directeur bij Intertruck Benelux, onderdeel van de UniPart Group. De laatste 2,5 jaar was hij werkzaam als Financieel Directeur bij Geostick. In die rol heeft hij de organisatie zeer goed leren kennen. Het directieteam blijft verder ongewijzigd.

“Ik ben zeer vereerd om de rol van Algemeen Directeur in te vullen. Geostick is een bedrijf met een sterke geschiedenis, aansprekende kernwaarden en biedt mooie kansen voor de toekomst. Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s de organisatie de komende jaren verder te ontwikkelen. Geostick is een gezond bedrijf waar wij trots zijn op onze medewerkers. We kijken positief vooruit en zijn klaar voor nieuwe uitdagingen.”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK