Partnership 3DMIX met Materialise

Signleverancier Dimix lanceerde in het voorjaar de nieuwe industriële businessunit 3DMIX. Deze nieuwe businessunit is nu een Gold Partnership aangegaan met 3D printing applicatieplatform Materialise.

Bart Greebe 3dmix

3DMIX kijkt verder dan 3D printen alleen, en wil inspelen op procesverbetering en optimalisatie. Bart Greebe, salesmanager 3DMIX: ”Dat is ook de reden dat we een samenwerking aangaan met een sterke partner zoals Materialise. We willen onze klanten zo breed mogelijk ondersteunen en verder helpen in hun 3D-wensen.”

Materialise integreert ruim 30 jaar ervaring in 3D printen in een reeks softwareoplossingen en 3D printdiensten, die samen de ruggengraat vormen van de 3D printindustrie. De open en flexibele oplossingen van Materialise hebben spelers in een breed scala van industrieën, waaronder de gezondheidszorg, de automobiel-
industrie, de lucht- en ruimtevaart, kunst en design en
consumentengoederen, in staat gesteld om innovatieve 3D printtoepassingen te bouwen, die van de wereld een betere en gezondere plek willen maken.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK