Samenwerking Drukwerkdeal.nl en Prinses Máxima Centrum

Internetdrukker Drukwerkdeal.nl sluit een meerjarige samenwerking met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De drukker gaat zich breed inzetten voor het centrum: naast een jaarlijkse donatie, ondersteunt Drukwerkdeal.nl het Máxima met een jaarlijks budget voor drukwerk en ander promotiemateriaal, en zet het ieder jaar een campagne op om nog meer donaties op te halen.

408174 Haico Nienke Quote Ac9075 Original 1637658476

Algemeen directeur Haico Meijerink spreekt daarom ook liever niet van een sponsoring, maar van een partnerschip: “Dit is niet zomaar een sponsoring, maar een intensieve samenwerking”, legt Meijerink uit. “We geven elk jaar een mooie donatie, wat natuurlijk ook enorm waardevol is voor het Máxima. Want met dat geld doen ze onderzoek en werken ze aan allerlei manieren om het leven van de kinderen in het Máxima te verbeteren. Maar we wilden meer doen. Dus ondersteunen we ze ook met onze producten en diensten: het Prinses Máxima Centrum kan elk jaar rekenen op een budget om drukwerk en andere bedrukte promotieartikelen bij ons te bestellen. En we zetten ons nog meer in: ieder jaar zetten we een campagne op om met originele acties onder ons publiek nog meer geld in te zamelen voor de kinderen van het Máxima, die wij superhelden vinden.”  

Orange Friday

408175 Campagnebeeld Orangefriday F5c28e Original 1637658477

Drukwerkdeal.nl trapt de samenwerking knallend af met Orange Friday. Een nationale actiedag op 26 november – inderdaad, Black Friday. Tijdens de campagne roept Drukwerkdeal.nl het hele land op om de uitverkoop eens links te laten liggen en het bespaarde geld eens uit te geven aan een goed doel: het Prinses Máxima Centrum. Via www.orange-friday.nl kunnen bezoekers daarom posters kopen waarvan de gehele opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum gaat. Bezoekers die liever willen doneren dan een poster kopen, kunnen via de site rechtstreeks geld geven aan het Prinses Máxima Centrum.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK