Mimaki komt met “Kebab optie” op printers

Mimaki heeft een originele naam bedacht voor het gereedschap dat printen op cilindrische oppervlaktes mogelijk maakt; “de Kebab optie.”
Met behulp van rotatierollen zorgt “de Kebab optie” ervoor, dat de MkII printerfamilie rechtstreeks kan printen op een breed scala aan cilindrische objecten. “De Kebab optie” is beschikbaar voor een groot aantal modellen. ” De Kebab optie” stelt gebruikers in staat om opdrukken van superieure kwaliteit te printen op cilindrische producten, met een diameter van 10 mm tot 110 mm, zoals wijn- en waterflessen, afsluitingsmechanismen, kaarsen, cosmeticaflacons en nog veel meer. Dit maakt betaalbare on-demand productie van originele producten mogelijk vanaf één exemplaar.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK