Nettl partnership via Dravik Groep

Samen werken is samen sterk staan. Dat is het uitgangspunt van de Dravik Groep uit Haarlem. Met gedeelde expertise en inkoop kun je voordelen halen als grafisch professional. Het samenwerkings-
verband biedt vanaf 1 oktober ook Nettl partnerships aan.

Als Nettl partner breid je de mogelijkheden uit van wat je voor je klanten kunt betekenen. Je sluit je aan bij een wereldwijd netwerk van grafische bedrijven die het Nettl-systeem gebruiken om van hun bedrijf de go-to-place te maken voor web, print, design, SEO en SEA-diensten.

Nettl Business Store Front

Klanten vragen anno 2021 niet alleen om een flyer, ze hebben uiteenlopende wensen voor offline en online marketingdiensten. Die kennis en producten hoef je niet allemaal zelf in huis te hebben. Nettl biedt een systeem dat de grafische professional handig helpt bij alle benodigde online marketingservices. Website, SEO, e-mailmarketing of Google Ads. Het startpunt ligt bij het verzorgen van een website voor je klant. Als je dat goed doet, verkoop je daarna ook print. Klanten willen één persoon die het allemaal regelt. Als Nettl partner gaat het om het versimpelen van marketing via slimme software. Drukwerk en signing lever je zelf of koop je voordelig in via het Dravik netwerk. 

Gijs den Hertog, Dravik Groep: “Vanuit Dravik zoeken we continu naar partnerships die de grafisch ondernemer kan helpen groeien. Door krachten te bundelen en samen te werken op tal van gebieden ontstaan nieuwe mogelijkheden. Door als grafisch professional je klanten websites en andere online dienstverlening aan te bieden, bouw je een langdurige band met hen op. Je wint de klant via een webproject en houdt hem binnen door een complete communicatiespecialist te zijn. We bieden het Nettl partnership aan voor alle grafische ondernemers, dus ook voor niet-Dravik leden. Het gaat erom grafische bedrijven de kans te bieden te groeien. Compleet met software, trainingen, support en marketing. Nettl is een bolt-on partnerschap, je kunt gewoon je eigen naam blijven voeren en je zet het merk Nettl ernaast.”

Voor meer info: https://partner.nettl.com/nl/

Het team van Nettl en Dravik is op 12 oktober a.s. te vinden op de Vakdag Print & Sign in Nieuwegein. Je kunt dan een demo krijgen van het uitgebreide Nettl systeem en vragen stellen aan toeleverancier Dravik en reeds Nederlandse Nettl partners!

Bron: persbericht

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK