WijVerhurenPrinters.nl trekt kapitaal aan voor verdere groei

Duck Den Hoed

WijVerhurenPrinters.nl, de gelijknamige webshop voor Managed Print Services voor het MKB en de professionele printsector, heeft extra kapitaal aangetrokken voor verdere expansie. Joop Baas is met Baas Interholding II BV als investeerder toegetreden. “Daardoor zijn we in staat om nog sneller te groeien en te investeren in marketing en nieuwe websites, en uit te rollen naar andere landen,” aldus
Duck den Hoed, oprichter en CEO van WijVerhurenPrinters.nl.

Den Hoed verwacht op korte termijn in een aantal Europese landen franchisenemers te kunnen aanstellen. Ook wordt het assortiment, van A4 systemen tot grote productieprinters, uitgebreid met printers en het leveren van toner. WijVerhurenPrinters.nl is drie jaar geleden gelanceerd en is erin geslaagd vier grote merken aan zich te binden: Canon, Epson, HP en Xerox. Den Hoed: “De fabrikanten hebben ingezien dat wij met WijVerhurenPrinters.nl een extra afzetkanaal bieden. Het loopt zo goed, dat wij de stap naar de omringende landen durven te maken.”

Den Hoed: “Het was door het sluiten van kantoren ten gevolge van corona spannend hoe onze business geraakt zou worden. Maar corona pakte voor ons gunstig uit, omdat men gedwongen was online te gaan – ook voor grotere printers – en dan kwamen ze ons vanzelf tegen. Daar kwam een sterke groei van de verhuur van apparaten voor de thuiswerkplek bij. Per saldo hebben we de dubbele groeicijfers vastgehouden.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK