Papier & Karton verzorgde gastles over papier op basisschool De Pannevogel in Steenderen

Een goed initiatief om feiten en fictie rondom de papierproductie uit te leggen. Gastdocent Joop Willemsen gaf de noodzakelijke uitleg over niet alleen de papierproductie, maar ook alles over CO₂.

Papier Karton Gastles
Gastdocent Joop Willemsen legt het productieproces van papier uit

Het initiatief zou landelijke uitgerold moeten worden om hardnekkige misvattingen omtrent de papierproductie de wereld uit te helpen. Juist de jeugd leert dan dat papier en de producten in print helemaal niet ouderwets zijn, maar deel uitmaken van een hypermoderne branche met informatie in print die blijvende impact maakt.

Logo Papier Karton

Op de website van Papier & Karton kunnen scholen zich aanmelden, maar de brancheorganisatie zou er extra goed aan doen dit initiatief ‘op papier’ zelf naar alle basisscholen in ons land te sturen. Werk aan de winkel op het gebied van ‘papiermarketing’.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK