DS Smith komt met Duurzaamheid Award

Digital commerce-bedrijven die in 2022 verbeteringen op het gebied van duurzaamheid hebben doorgevoerd, kunnen zich kandidaat stellen voor de DS Smith Duurzaamheid Award

Ds Smith

Stichting Shopping Awards organiseert sinds haar oprichting in 2001 jaarlijks verschillende onafhankelijke award-verkiezingen voor de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De speciale vakprijs op het gebied van duurzaamheid wordt uitgereikt door DS Smith, de wereldwijd toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingen op basis van papiervezels. Met deze jaarlijks terugkerende prijs op de Shopping Awards hoopt DS Smith anderen spelers in de e-commerce sector te inspireren om nog meer duurzame stappen te zetten in de transitie naar een meer circulaire economie.

Dit onderstreept Remko Berkhout, Marketing en Communicatie Manager bij DS Smith: “De winnaar van vorig jaar had een inspirerende case die gericht was op de directe katoeninkoop bij de boer. Yumeko, de online webshop voor bedden- en badgoed, heeft de prijs gewonnen omdat het merk zich op alle aspecten inzet om de wereld te veranderen en eco-positief te worden. We hopen ook dit jaar weer veel van dit soort prachtige innovatieve oplossingen voor verduurzaming te zien.”

Bedrijven die kans willen maken op de DS Smith Duurzaamheid Award kunnen zich tot en met 27 januari aanmelden. Genomineerden die voor de prijs tijdens het gala op 23 maart in Grand hotel Huis ter Duin in aanmerking komen worden op 13 februari bekend gemaakt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK