DS Smith lanceert ePack webshop voor MKB ook in Nederland

Het is nu ook in Nederland om 100% recyclebare en plasticvrije verzendverpakkingen online te bestellen via het e-commerce platform ePack van DS Smith.

Met dit nieuwe platform kunnen bedrijven al hun 100% recyclebare verpakkingen, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, op één plek online kopen. Het platform is ontwikkeld om een flexibele, gemakkelijke en snelle service te bieden aan het midden- en kleinbedrijf. DS Smith heeft wereldwijd maar liefst 700 designers in dienst die slimme en duurzame verpakkingsoplossingen ontwerpen. 

Ds Smith Epack

Hiddo van de Ven, DS Smith’s Sales, Marketing & Innovation Director Benelux: “De manier waarop we leven en winkelen is de laatste jaren drastisch veranderd, en de vraag naar duurzamere e-commerce verpakkingen blijft sterk. Naast de productie van golfkartonnen verzendverpakkingen heeft DS Smith voor de grotere spelers in de e-commerce al diverse diensten opgezet, waarmee verpakkingen getest en geoptimaliseerd kunnen worden. Met het ePack-platform kunnen we nu ook het midden- en kleinbedrijf bedienen met de mogelijkheid om diverse producten van tapes, postzakken en opvulmateriaal, tot en met een breed assortiment van golfkartonnen dozen, op één plek te bestellen. Dankzij onze aanzienlijke schaal in Europa hebben
e-retailers, groot en klein, nu toegang tot duurzame en kwalitatief goede verpakkingen. Zo kunnen zij de ervaring van klanten verbeteren en hun online aanwezigheid laten groeien.”

In 2018 startte DS Smith met de uitrol van ePack in het Verenigd Koninkrijk, waarna de webshop geïntroduceerd werd in de verschillende Zuid-Europese landen. Onlangs werd ePack in lijn met de Europese groeistrategie van DS Smith ook gelanceerd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK