Zoektocht naar de beste wrapper van Nederland

Tijdens Sign & Print Expo haalt FESPA Nederland alles uit de kast om bezoekers te informeren over alle mogelijkheden van folie wrap technieken en toepassingen. Op 14, 15 en 16 maart 2023 is FESPA Nederland te vinden in de Wrap Garage waar diverse demonstraties plaats gaan vinden. (partnerbijdrage)

Wrapmasters Fespa
Print

Benieuwd naar alle mogelijkheden die folie wrap biedt? Kom dan zeker een kijkje nemen in de Wrap Garage. Woensdag 15 maart staat volledig in het teken van de Word Wrap Masters Netherlands competitie. Aanmelden via de website van Sign & Print Expo.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK