FESPA Nederland presenteert The Wrap Zone tijdens Sign&Print Expo 2022

Op 22 maart opent de grootste nationale vakbeurs voor de print- en signindustrie haar deuren. Er worden in drie dagen zo’n 5.000 bezoekers verwacht. Op de Fespa-stand worden weer elke dag auto’s gewrapt.

Wrap Zone Fespa 1

The Wrap Zone zal op woensdag 23 maart helemaal in het teken staan van de carwrap competitie. Het event start om 10.00 uur met 12 deelnemers, die zich voor 1 maart 2022 hadden ingeschreven en daarna door de vakjury zijn geselecteerd. Al vanaf de eerste ronde zullen de deelnemers kunnen laten zien wat ze in huis hebben, als ze zich storten op het wrappen van een specifiek auto-onderdeel. In de rondes daarna wordt het steeds uitdagender en gaan de beoordelingscriteria van de jury omhoog, tot er in de finale slechts 4 deelnemers over zijn. Rond 16.00 uur zal de jury zich gaan beraden over de presentaties van de overgebleven deelnemers. Rond 16.30 uur zal de winnaar van de World Wrap Masters Netherlands bekend worden gemaakt, en worden de prijzen uitgereikt. De winnaar krijgt een mooi geldbedrag overhandigd en zal als afgevaardigde voor Nederland te strijd aan mogen gaan met andere deelnemers op de Fespa Global Print Expo tijdens de Europese World Wrap Masters in Berlijn (31 mei-3 juni 2022)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK