Over precies 1 week start het Online Print Symposium!

Het Online Print Symposium 2022 nadert met rasse schreden. Al lange tijd wacht en hoopt de online printindustrie om eindelijk weer eens persoonlijk van gedachten te wisselen – en over precies 1 week is het zover!

De OPS app is wederom gelanceerd en deze keer beschikbaar in het Duits en Engels. Alle deelnemers kunnen de app gratis gebruiken. De app geeft niet alleen een overzicht van de sprekers en start-ups, maar presenteert ook het programma en de partners van de bijbehorende tentoonstelling.
Deelnemers kunnen vervolgens ter plekke actief deelnemen aan de evenementen. Met anonieme, live vragen aan de sprekers blijft geen enkel punt onbeantwoord.

Banner Ops

Bernd Zipper, mede-organisator van zipcon consulting, verheugt zich nu al op de uitwisseling op het Online Print event met de start-ups: “We zullen zeker voor verrassingen komen te staan. De OPS zal niet alleen netwerking mogelijk maken tussen start-ups met frisse, misschien onconventionele ideeën, en de industriegiganten, maar zal ook een inspiratie zijn voor alle betrokkenen. Vooral in tijden van crisis, zowel politiek als economisch, moet de industrie de handen ineenslaan en gezamenlijk concepten voor de toekomst ontwikkelen.”

Ramon Ops

Ook de partnerbeurs heeft er weer nieuwe leden bij: Xeikon, sinds jaar en dag marktleider en innovator in digitale druktechnologie, en Landa Digital Printing, ontwikkelaar van Nanography-technologie voor de commerciële, verpakkings- en uitgeversmarkt, zullen zich bij de beurs aansluiten. In het sprekersgedeelte is Nederland vertegenwoordigd in de persoon van Ramon van Wingerden van softwarebedrijf Prindustry. Hij spreekt over de online printindustrie in de Benelux – en vooral over hoe we in deze industrie moeten veranderen!

Tickets voor de OPS zijn hier verkrijgbaar.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK