Textiel voor op het raam

Squid is een stijlvolle 100% geweven polyester textiel dat voorzien is van een zelfklevende lijmlaag.

Textiel Op Raam Def

Deze textielfolie verhoogd het gevoel van privacy en behoud daarbij ook de mogelijkheid om van binnen naar buiten te kijken. Het product is daarmee dus een duurzamer alternatief voor de reguliere op PVC gebaseerde etched glass films. De geweven stof in natuurlijke tinten zorgt een warme en luxe uitstraling. Daarnaast is de textielfolie ook nog eens digitaal te bedrukken, wat weer extra mogelijkheden biedt. Squid® kan worden toegepast op glazen wanden en ramen van elke grootte en vorm, in alle soorten kamers, van kantoren tot badkamers. Dankzij het natuurlijke minimalistische aspect is Squid geschikt voor elke interieurstijl of type architectuur. Met dank aan Mactac en Fespa.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK