Textiel op het raam een revolutie in sign

De Belgische startup Squid brengt een zelfklevende geweven stof op de markt, die gemakkelijk op ramen en muren kan worden aangebracht. Squid toont zijn innovatie voor het eerst op Fespa 2017 in Hamburg.

Dit hoogwaardige substraat kan worden bedrukt met diverse druktechnieken. Het gepatenteerde product kleeft permanent op het raam, maar kan eenvoudig worden verwijderd zonder hardnekkige of lelijke kleefresten achter te laten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK