Glas in lood raam printen

BB160705 Print op glasMet een nieuwe techniek kan op hardglas ramen van alles geprint worden.

Op BUVA hardglas ramen kunnen afbeeldingen zoals foto’s, illustraties, teksten en vormen worden geprint. De print wordt aangebracht op de binnenzijde van de buitenste glasplaat, zodat de print beschermd is. Deze techniek creëert de mogelijkheid om elke gewenste digitale afbeelding op het raam te printen met een grote creatieve vrijheid. Een voorbeeld is het aanbrengen van een glas-in-lood print om de sfeer en charme van oudere woningen te herstellen en te combineren met het comfort van nu. ‘De keramische print is duurzaam, krasvast en UV-bestendig. Een unieke mogelijkheid om uw woning of gebouw te onderscheiden’, aldus BUVA.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK