Over drie weken het Online Print Symposium 2022 in München

Op 28 en 29 april opent Bernd Zipper van Zipcon Consulting de deuren van zijn jaarlijkse tweedaagse conferentie over ‘online print’. De 2021 moest vanwege corona worden gecanceld, de 2022 moet de terugkeer van het event weer gaan waarmaken.

Logo Ops2022

Het programma omvat een interessante reeks lezingen, die in een lineaire reeks zullen worden gepresenteerd. Uit eigen land geeft Ramon van Wingerden, CEO van Prindustry, zijn visie op de sterkte van juist de Benelux in het online print segment, een opstapje voor het VIGC event, met min of meer de gelijke opzet op 8 juni. Ook daar zal Zipper aanwezig zijn om de meest recente cijfers te delen over de situatie binnen het online segment in 2022.

Redacteur Jolanda van Drie doet live verslag vanaf #OPS2022.

Bope 2022

Om deel te kunnen nemen aan het event in München betalen leden van brancheorganisaties 940 euro, overigen betalen 1090 euro. Kies je voor #BOPE van VIGC, dan krijg je voor 299 euro de toegang tot het congresprogramma. Voor 100 euro meer, mag je ’s avonds ook deelnemen aan het diner.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK