NIZE equipment benoemd tot Certified MultiPress Encouraging Promotor in Scandinavië en de Baltische staten

Dataline breidt haar MultiPress-partnernetwerk verder uit. Om haar vele klanten en prospects in Scandinavië en de Baltische staten beter te kunnen bedienen, benoemt Dataline, de ontwikkelaar van de hoogwaardige print MIS/ERP-software MultiPress, het Deense NIZE equipment tot Certified MultiPress Encouraging Promotor.

Nize Dataline
Lars Nikolajsen (CEO Nize Equipment) en Robert Hartman (International Business Development Manager Dataline) bij Sign Print & Promotion Norwegen 2023

Deze samenwerking komt voort uit een vergelijkbare bedrijfsvisie bij Dataline en NIZE equipment.

NIZE apparatuur: “Wij helpen uw bedrijfsadministratie voor printmedia te optimaliseren.” NIZE equipment is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van professionele printers, snijmachines en software in heel Scandinavië. Door nauw contact met de klant en een open dialoog werkt hun team van deskundigen onvermoeibaar om te bepalen welke producten het meest geschikt zijn voor het individuele bedrijf. Al tientallen jaren vertegenwoordigen zij bekende merken als SwissQprint, Caldera en Enfocus.

NIZE heeft een solide reputatie op de Scandinavische markt, met name in het sign- en grootformaatsegment. Daarom bleek NIZE een geschikte partner voor Dataline. De opname van MultiPress in hun productassortiment was voor NIZE meer dan logisch. Lars Nikolajsen (CEO van NIZE) legt uit: “Het is een belangrijke strategische keuze om bedrijfssoftware en workflow in ons portfolio op te nemen. Krachtige bedrijfssoftware is immers de lijm die een printmediabedrijf bij elkaar houdt.”

Certified MultiPress Encouraging Promotor

Als Certified MultiPress Encouraging Promotor (CMEP) wordt NIZE het aanspreekpunt voor de MultiPress-software in Scandinavië (Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland) en de Baltische staten (Estland, Letland en Litouwen). Het team zal zijn MultiPress-knowhow en -ervaring delen met printmediabedrijven in deze regio.

Zij zullen MultiPress promoten en samenwerken met Dataline Business Developers en Project Managers om het succesvolle Dataline proces van audits, demonstraties en project management te begeleiden.

Deze nieuwe relatie volgt op recente ontwikkelingen op de Deense markt: Bij drukkerij Step Print Power (Svendborg) zijn onlangs MultiPress-implementaties van start gegaan. Ook Robert Hartman, International Business Developer bij Dataline, is enthousiast: “We zijn onder de indruk van het professionalisme en de sterke reputatie van het NIZE-team. Ze gaan tot het uiterste om van elk project een succes te maken, iets wat ze heel goed doen! We kijken er reikhalzend naar uit om de verdere groei van MultiPress in het noorden van Europa te stimuleren met behulp van het NIZE-apparatuurteam”.

Een toekomstgericht partnerschap

Dataline CEO Dirk Deroo heeft deze samenwerking niet licht opgevat. De samenwerking met NIZE equipment is een broodnodige uitbreiding van het MultiPress-partnernetwerk, niet alleen voor Dataline maar ook voor de grafische industrie in Scandinavië. “Dataline is al vele jaren succesvol actief in de Scandinavische drukindustrie. Ons bedrijf heeft eerder MultiPress-implementaties voltooid in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Wij weten dat drukkerijen in deze regio ook onder zware druk staan en dat hun administratie en productieprocessen zo veel mogelijk geautomatiseerd moeten worden. Wij geloven dat NIZE equipment de juiste partner is om de toegang tot MultiPress in de Nordics en Baltics te vergemakkelijken. Onze software zorgt ervoor dat meer dan 1.000 Europese drukkerijen een duurzame toekomst hebben. NIZE equipment heeft de strategische overtuiging en de nodige kennis om MultiPress te vertegenwoordigen.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK