Dataline – MultiPress bestaat 25 jaar

Deze week bestaat Dataline, bekend van de MIS applicatie MultiPress, 25 jaar. Afgelopen maand werd de laatste versie MultiPress 5.4 Polaris geïntroduceerd. Ook werkt het bedrijf aan een online onafhankelijk analyse tool, om inzichten te vergroten op het gebied van MIS behoeften.

Blog Post Multipress 5.4 Lachende Man 2022 Rgb 72
Robert Hartman

Het bedrijf heeft 60 medewerkers in dienst, verdeeld over de lokaties in Loppem in West-Vlaanderen en Limmen in
Noord-Holland. Vanuit Nederland is vooral Robert Hartman de bekende contactpersoon voor de MultiPress applicatie. Hij is inmiddels vijf jaar aan het bedrijf verbonden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK