Drukkerij te Sligte-Olijdam bestaat 100 jaar!

Drukkerij te Sligte-Olijdam uit Enschede bestaat deze maand 100 jaar. De offset en digitale drukkerij viert het jubileum het hele jaar.

Drukkerij te Sligte werd in 1921 opgericht door de heer te Sligte. In 2012 fuseerde de drukkerij met Olijdam en kreeg het de huidige naam. Drie jaar later namen zij de werkzaamheden van Drukkerij Twenthe over en in 2017 die van Form & Print. Op dit moment heeft te Sligte-Olijdam 24 medewerkers in dienst.

Drukkerij Te Sligte Olijdam

Op social media krijgt het bijzondere jubileum de aandacht. De huidige directeur Nathalie Poelhekken straalt op de begeleidende feestelijke foto. Uit het bericht: “Gedurende het hele jubileumjaar zal er op verschillende momenten aandacht worden geschonken aan dit jubileum met leuke acties. In verband met de coronacrisis is het echte feest nog even uitgesteld, de activiteiten zullen worden bewaard tot een later moment. Het voornemen is om in het najaar alsnog volop aandacht te besteden aan dit bijzondere jubileum, mits de omstandigheden en coronamaatregelen dat toelaten. Vier jij dit jubileum met ons mee?  Houd onze website en social media in de gaten.”

Beeldbron: Facebook account te Sligte-Olijdam

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK