Creative Media Network in Haarlem bestaat 75 jaar

Jurrijn Laan, eigenaar van CMN in Haarlem, meldde afgelopen week dat CMN 75 jaar bestaat. Het bedrijf heette van oorsprong Nefli, een destijds zeer bekende speler in lithografie/prepress. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een breed marketing productiebureau.

Cmn Haarlem
CMN nog altijd gevestigd aan de Stephensonstraat in Haarlem

Nadat Jurrijn het bedrijf ging leiden en eigenaar Paul Laan het stokje overgaf aan zijn zoon, veranderde in het afgelopen decennium vrijwel alles in, aan en om het bedrijf. Naast de oorspronkelijke lithografie/prepress uitstraling die later ook nog werd uitgebreid met een drukkerij, converteerde Jurrijn het bedrijf vooral naar fotografie, video publishing, design en marketing executie. IT staat daarbij centraal in alle ‘omnichannel’ disciplines.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK