De Telegraaf grootste dagblad onder zakelijke beslissers

De Telegraaf is het grootste dagbladmerk onder de zakelijke beslissers in Nederland. Dat blijkt uit de door NOM gepubliceerde mediabereikcijfers van het Decision Makers Survey; het bereikonderzoek onder zakelijke beslissers. Uit een steekproef van 2.758 respondenten blijkt dat dagbladmerk
De Telegraaf, met een merkbereik van 50,4%, de grootste is.

Telegraaf Afbeelding 2 430x400 1

De Telegraaf heeft ook het hoogste bereik onder de zakelijke beslissers van ruim 20% via de gedrukte of digitale krant.

“We zijn trots om de grootste te zijn binnen deze belangrijke doelgroep. De Telegraaf bepaalt al jaren het gesprek: van woonkamer tot bestuurskamer. De prominente rol die wij hebben, bij zowel de consument als de zakelijke beslisser, zorgt ervoor dat wij adverteerders optimaal kunnen bedienen”, aldus Boaz Shkolnik, Director of Advertising bij Mediahuis.

Het bericht over het NOM-onderzoek kwam van Mediahuis, de uitgever van De Telegraaf. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met ook merken als: VROUW, Privé, Autovisie, regionale dagbladen en digitale merken, zoals: Dumpert, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK