Beyaert Printing investeert in twee Koenig & Bauer persen

Beyaert Printing in Waregem (België) moderniseert haar machinepark. Het bedrijf is gespecialiseerd in grootformaat offset, verpakkingen in vouwkarton en digitale printprojecten.

Beyaert Printing

Laurence Ramboux en Alexander Lemayeur vormen sinds 2020 de directie van het bedrijf. Dit najaar wordt als eerste een bestaande pers door een nieuwe 6-kleuren Rapida 106 met een conventionele vernis-unit. Deze verhoogde pers, bestemd voor de productie van hoogwaardig verpakkingsdrukwerk, is voorzien van geautomatiseerde logistiek rondom.

Groot formaat digitale projecten worden onder andere geproduceerd op de Agfa Jeti Tauro H3300 LED

In 2024 volgt de vervanging van een bestaande Rapida 162-pers door de nieuwste generatie 5-kleuren Rapida 164, uitgerust met een hybride laktoren voor zowel conventionele als UV-lak. Net als de nieuwe Rapida 106 is ook deze pers verregaand geautomatiseerd. De in-line meetapparatuur zorgt bovendien voor constante kwaliteitscontrole.

Beyaert Printing geldt als een absolute referentie binnen de sector. De overtuigde keuze voor Koenig & Bauer stelt het bedrijf in staat zijn positie in de markt verder te verstevigen en uit te bouwen. Beide installatie worden uitgevoerd door Wifac.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK