Fujifilm Revoria Press PC1120 won de Keypoint Intelligence ‘Buyers Lab 2022 Pro Award’

De award viel in de categorie ‘Outstanding High-Volume CMYK+ Production Device’. Mark Lawn, Fujifilm Europe’s Head of POD Solutions is blij met de erkenning.

Fujifilm Revoria Press Pc1120 Award Logo

David Sweetnam, Keypoint Intelligence’s Director of EMEA/Asia Research & Lab Services licht toe: “De extra beeldvormingsstations voor en na de standaard CMYK-eenheden, samen met de diverse toneropties, maken het apparaat onderscheidend tussen anderen in deze digitale arena”. Sweetnam was ook onder de indruk van de Revoria Flow PC11 Print Server en beschreef deze als “een hoog niveau van mediabeheer, met naadloze integratie geholpen door een uitstekende gebruiksvriendelijke interface”

Mark Lawn, Fujifilm Europe’s Head of POD Solutions, zegt: “Fujifilm heeft ambitieuze groeiplannen en deze prijs stimuleert ons om verder te werken aan onze nieuwe portfolio van Revoria-producten. We weten dat veel bedrijven in de digitale printindustrie vertrouwen op Keypoint Intelligence voor praktijktests. Hun ervaring als analist is van onschatbare waarde en het feit dat de Revoria PC1120 met een dergelijke onderscheiding wordt erkend, is een belangrijke mijlpaal voor ons en geeft ons nog meer energie om de uitstekende technologieën in deze pers aan klanten aan te bieden om hun groei te ondersteunen.”

Lees verder

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK