DPG Media wordt partner van nieuwe Museum Beeld & Geluid

DPG Media bouwt mee aan het Mediamuseum van Beeld & Geluid door het leveren van content vanuit vele verschillende titels uit het rijke portfolio. Het doel van deze samenwerking is om de bezoeker van het museum op een toegankelijke wijze de breedte, diversiteit en pluriformiteit van het medialandschap te laten zien.

Mediamuseum Beeld Engeluid

Het vernieuwde Mediamuseum is een modern, uniek en inspirerend museum dat zich als eerste museum aanpast aan de bezoeker.

Dat betekent dat iedere bezoeker een eigen ervaring in het museum zal krijgen. Actuele content van de vele titels van DPG Media, zoals de Volkskrant, NU.nl, Trouw, Qmusic en AD, wordt getoond in alle zones van het museum en is verwerkt in tientallen verschillende interactives. Zo ervaren bezoekers hoe nieuws wordt gemaakt en kunnen ze aan de hand van nieuwsberichten bepalen of het nieuws betrouwbaar is of fake.

Bron: InCT

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK