DHL nieuwe hoofdpartner Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum en DHL werken de komende drie jaar samen aan hun gedeelde ambitie, om een positieve impact te maken op het leven van nieuwe generaties wereldwijd met Van Goghs meesterwerken.

Van Gogh Dhl

Met dit global partnership zetten de partners een stap verder in hun partnership, met als doel: kinderen wereldwijd te verbinden en te inspireren door middel van de kunst en het levensverhaal van Vincent van Gogh; juist voor wie (kunst)educatie niet altijd vanzelfsprekend of toegankelijk is. Het lesprogramma, waarvoor DHL voor het transport en de logistieke coördinatie zal zorgdragen, wordt dit najaar gepresenteerd.

In juni 2020 werd DHL Express de officiële logistieke partner van het Van Gogh Museum. Sindsdien verzorgt DHL Express de verzending van alle bestellingen van de webshop van het Van Gogh Museum, die middels het DHL GoGreen klimaatneutraal systeem op een duurzame wijze worden verstuurd.

Foto: Jelle Draper

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK