Ricoh Nederland verhuist naar kantoor Campus Hambaken in Den Bosch

Ricoh Nederland verhuist per 1 maart 2023 naar een nieuw kantoorgebouw aan de Hambakenwetering 1, te ‘s-Hertogenbosch. Het nieuwe kantoor Campus Hambaken maakt onderdeel uit van Campus Offices, eigenaar en exploitant van kantoorcampussen op zes locaties in Nederland.

Verhuizing Ricoh
Vlnr: Pim Trommelen (Commercial Director van Campus Offices), Bob van Heyningen (CEO Ricoh Nederland) en Christiaan Huijg (Managing Director van Campus).

Deze week is de huurovereenkomst ondertekend door Bob van Heyningen, CEO van Ricoh Nederland, Pim Trommelen, Commercial Director van Campus Offices en Christiaan Huijg, Managing Director van Campus Offices. Campus Hambaken is een plek waar collega’s samenkomen en biedt gemeenschappelijke ruimtes om te ontmoeten, te sporten en te ontspannen.

“Campus Offices biedt een flexibel concept dat aansluit bij de eisen die Ricoh Nederland stelt aan het samenbrengen van mensen, techniek en processen. Ricoh Nederland faciliteert namelijk niet alleen hybride werken maar hanteert zelf ook een hybride werken beleid”, aldus van Heyningen.

Hybride werken als Digital Services Company, is Ricoh van mening dat de manier van werken continu verandert, waarbij hybride werken de huidige norm is. Hybride werken vraagt om tijd- en plaats onafhankelijke faciliteiten, en stelt andere eisen aan een kantoorlocatie. Als gevolg hiervan is er minder kantoorruimte nodig en meer flexibiliteit.

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK