FujiFilm lanceert Revoria PC1120 kleurenpers


Fujifilm lanceert een nieuw model productieprinter onder het nieuwe merk Revoria. De Revoria Press PC1120 is een productiekleurenprinter voor de high-end professionele printmarkt.

Revoria Press Pc1120 Fujifilm

De beeldgegevens worden automatisch verdeeld in vijf kleuren: cyaan, magenta, geel, zwart (CMYK) en roze. De fluorescerende kleuren van de roze toner zorgen voor een aanzienlijke uitbreiding van het kleurengamma, wat resulteert in levendige afdrukken, met name op afbeeldingen van mensen met levendige kleuren en met vloeiendere huidtinten.

Artificial Intelligence (AI) maakt automatische beeldcorrecties voor fotobeelden mogelijk. Elke foto wordt automatisch verbeterd op basis van de bestaande tekortkomingen, zoals een te donkere/te lichte foto, belichting bij tegenlicht, correctie van huidtinten en het naar voren halen van de tinten in blauwe luchten.

De Revoria Press PC1120 print op een snelheid van 120 pagina’s per minuut (A4 horizontaal), terwijl prints met een hoge definitie en een hoge resolutie van 2.400 dpi worden bereikt met zijn Super EA-EcoNote 3-toner, met de kleinste tonerdeeltjes in de industrie.

Revoria Logo

De nieuwe merknaam Revoria is afgeleid van de samenvoeging van ‘revolutie’ en het achtervoegsel “-ia” dat land betekent. Door een revolutie teweeg te brengen in de production printing business, wil het bedrijf nieuwe ‘landen’ cultiveren en een ongekende waarde creëren.

Partnerbijdrage.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK