Fujifilm Jet Press 750S online demo op 27 juli

De Fujifilm Jet Press 750S werd aangekondigd tijdens virtual.drupa 2021. Op 27 juli kunnen geïnteresseerden live meekijken naar de eerste wereldwijde demo, die om 11.30 uur lokale tijd zal gaan plaatsvinden.

Tijdens het FIRST LOOK-evenement, dat plaatsvindt in het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Brussel, wordt gedemonstreerd hoe gebruikers snel en eenvoudig kunnen schakelen tussen hoge prestatie- en hoge kwaliteitsmodi.

Jet Press 750s High Speed Model

De deelnemers zullen ook zien welke modus het meest geschikt is voor een reeks opdrachten, rekening houdend met de inktbesparing en de tijdsbesparing van de hoge prestatiemodus, en het feit dat er geen Rapid Coagulation Primer nodig is.

Mark Stephenson, Product Manager, Digital Solutions, Fujifilm Graphic Systems Europe zegt: “De Jet Press 750S, en zijn voorganger de Jet Press 720S, zetten al enige tijd de norm voor digitale kwaliteit in commercieel drukwerk. De kwaliteit en de up-time waren beide al zo goed dat we verder keken dan incrementele verbeteringen en onze aandacht richtten op de snelheid, en een manier vonden om deze aanzienlijk sneller te maken. De nieuwe high performance modus opent een wereld van mogelijkheden voor grotere oplages die in het verleden normaal gesproken in litho werden gedrukt, maar van cruciaal belang is dat gebruikers van het nieuwe model ook in staat blijven om kleine oplages met hoge marges en van hoge kwaliteit te leveren. Het biedt commerciële drukkers een ongeëvenaarde flexibiliteit in een snel veranderende markt.”

Het Jet Press 750S hogesnelheidsmodel, dat ook als upgrade wordt aangeboden aan huidige 750S-gebruikers, zal in het najaar in Europa op de markt komen.

Klik hier om u aan te melden voor het FIRST LOOK-evenement op 27 juli.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK