Huig Haverlag koopt op IPEX FujiFilm Jet Press

Huig-Knip

De Nederlandse drukkerij Huig Havelag heeft op Ipex in Londen een grootformaat digitale vellendrukpers gekocht, de Fujifilm Jetpress 720. Het op de beurs getoonde model gaat direct na afloop van Ipex naar Zaandam waar de drukkerij van Chris Knip gevestigd is. Huig Haverlag heeft 100 medewerkers en is een drukkerij waar een mix van digitale en offset persen staat.
Knip bezegelde de koop met een handdruk en stelt dat deze nieuwe technologie de eerste digitale pers is die de kwaliteit van offset evenaart. Dat was voor hem de reden hier in te investeren. Haverlag heeft veel klanten in grote retailketens die met name geïnteresseerd zijn in kleine oplagen van hoge kwaliteit; een belofte die met deze nieuwe printer waargemaakt kan worden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK