Enfocus Pitstop Pro 12 krijgt zijn debuut op IPEX

banner-landingpage-availableMet Pro 12, een gratis update voor gebruikers, krijgt Pitstop een aantal functies en verbeteringen die op het verlanglijstje van menig pre-presser stonden. Zo kun je nu zelf keybord shortcuts maken, kun je de toonwaardecurve van afbeeldingen aanpassen en is het maken en gebruiken van Actions verbeterd. Op de IPEX toont Enfocus ook de nieuwe versie van Switch, het automatiseringsgereedschap voor digitale workflows. Switch 12 heeft ondermeer gereedschap voor het op afstand sturen en beheren van die workflows en is de administratie van gebruikers verbeterd. Op de stand van Enfocus kun je ook zien hoe Switch samen kan werken met oplossingen van Alwan, CHILI,  Optimus, Quite Software, EFI, Esko, Fujifilm, Screen Europe en Xitron.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK