Fujifilm demonstreert de Acuity LED 3200R rollenprinter op de Vakbeurs

FUJIFILM Sericol Nederland levert producten aan de grafische markt in de Benelux. Op stand F.110 presenteren het bedrijf de Acuity LED 3200R, een LED UV-rollenprinter van hoge kwaliteit. De kenmerken zijn een laag energieverbruik, backlit toepassing op 3,2 meter, 2 x 4 kleuren en wit geschikt voor display, signage en beurs graphics.

Ook de Acuity Select, de veelzijdige flatbed voor hoogwaardig printen wordt getoond. De Acuity print op vele materialen en objecten, heeft briljante kleuren met wit en spotvernis, verkrijgbaar met roll-to-roll unit en is “the benchmark”.

De bezoeker wordt tevens geïnspireerd door vele printtoepassingen van diverse Fujifilm printers. Een speciale hoek is bestemd voor toepassingen van de LED 1600 II Hybride LED-UV printer. Op een flatscreen wordt de werking van de Jet Press 720S, de nieuwe standaard in printkwaliteit van hoge kwaliteit en kleine oplages voor de offset-markt.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK