Printing Impressions in gesprek met David Zwang over inkjet, beschikbaarheid materialen en arbeidsmarkt

David Zwang, consultant in de grafische industrie, bespreekt tijdens de vorige maand gehouden inkjet summit 2021 de volgende golf van inkjetdrukwerk door commerciële drukkers die op zoek zijn naar inkjetpersen voor vellen.

Daarnaast gaat hij in op de beschikbaarheid van papier en van aluminium, dat wordt gebruikt om offsetplaten te maken. Tot slot gaat hij, net zoals Marco Boer, ook in op de wijze waarop commerciële drukkerijen het huidige tekort aan arbeidskrachten aan kunnen pakken, door zich te concentreren op automatisering van de workflow.

Bron: printing impressions

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK