Nieuwe functies Roland DG Connect

Roland DG lanceert de nieuwe Roland DG Connect abonnementsservice aan met drie belangrijke functies: Business Dashboard, Multi-User Function en Automated Backup. (partnerbijdrage)

Roland Dg Connect

Roland DG Connect is een machine monitoring app die helpt een gedetailleerd inzicht te krijgen in de gehele printoperatie, terwijl productie apparatuur gewoon blijft werken met optimale printprestaties om stilstand te verminderen en de werkefficiëntie te verbeteren.

Deze oplossing geeft niet alleen volledige gemoedsrust, maar stelt ook in staat om op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen om print productie bedrijven effectief te laten groeien.

Paul Willems, Product Management & Business Development Director voor EMEA zegt: “Met Roland DG Connect kunnen we onze klanten sneller en meer proactief ondersteunen. Het stelt gebruikers in staat om de status van hun machine eenvoudig te visualiseren, hun rendement te berekenen en snel media-outputprofielen te downloaden.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK